Şimdi çocuklar ve bebekler çok şanşlı değil mi ? Benim çocukluğumda yoktu şeyler. Bebekliğimi yine hiç saymıyorum. Kurduğum bu cümleyle sanki tarihten önce yaşamış gibi hissettim kendimi. Çok değil ya ! bundan 15-20 yıl öncesinden bahsediyorum. Yakın bir zaman yani. Meğer ne çok şey değişmiş ve gelişmiş hayatımızda.
Bizim anne ve babalarımız böyle ayılı, köpekli, tavşanlı, kedili vb keçeden minicik hayvan şekilleri yapıp parmaklarına geçirip bizlere masal anlatıp, hem de oyun oynayacaklardı. O zamanlar keçe diye bilinen bir kumaş türü bile yoktu. İnternet yoktu. Öyle bir durum yaşamadık ki ! Tek bir oyuncak ile büyüdük.
Böyle güzel şeyleri gördükçe insan yaşı ne olursa olsun özeniyor. Keşke ! benim zamanımda da olsaydı demeden alamıyor kendini.
Neyse arkadaşlar lafı fazla uzatmadan sizin zamanınızda olmayan ama şimdi bebek ve çocuklarınıza kendi ellerinizle parmak kuklalar, masal oyuncakları yapabilir ve eski günleri onlarla birlikte yaşayabilirsiniz. İçinizdeki çocuk ölmediyse nede olsa hiçbir şey için aslında geç değil değil mi ?
Merhaba parmak kukla satıyormusun.Bana acil 5 tane kukla gerekli köpek, kedi,tavuk, zürafa,tavşan gibi lütfen acil cevap bekliyorum.
Satışımız yoktur Suna Hanım . İyi Akşamlar ..