Ee kış geliyor arkadaşlar, hatta bugün kış havası var sanki. Örgü veya hazır şapkaları, bereleri yazdan kalma bahar esintileri taşıyan rengarenk çiçek motifleriyle süslemek gerekir diyorum.
Bayanlar olarak seviyoruz böyle şeyleri. Süssüz , aksesuarsız gördüğümüz bir eşyayı, kıyafeti, çantayı ve işte böyle şapka vere bereleri hemencecik rengarenk yünlerden tığla gül veya çiçek motifi yaparak bere ve şapkaların yan tarafına yaprak motifiyle konduruveriyoruz. Bence çokta güzel yapıyoruz. Bere ve şapkalar renkleniyor, şapkaya ve ruhumuza enerji geliyor.
İşte arkadaşlar 2 videodan oluşan kat kat katmerli gül çiçek motifinin yapılışını şiş veya tığ işinden öreceğiniz şapka ve bere modelleri üzerine süslemeniz dileğiyle bir paylaşım sizlerle. Kimbilir belki de hazır bir bere modeli üstüne süs olurlar.
video 1
video 2